Maak kennis met hairextensionguru Marjory Alice!

 

Aan de basis van The House of Marjory Alice liggen de inspanningen van Marjorie Wijnaar ook wel bekend als Hairextensionguru Marjory Alice (artiestennaam). Zij studeerde Management, Economie en Recht en begon nog tijdens haar studie te werken als styliste waardoor ze in aanraking kwam met hairextensions. Omdat de kwaliteit van in Nederland beschikbare hairextensions tegenviel, ging ze op zoek naar de juiste hairextensions en de optimale bewerking. Zij heeft hiertoe gezocht in India, Peru, de Verenigde Staten, Dubai, Londen etc. en heeft wereldwijd diverse gespecialiseerde haarextensie-opleidingen gevolgd. Het kostte uiteindelijk zo’n acht jaar om goed mensenhaar en de optimale bewerking van dat haar te vinden. Dit heeft geresulteerd in hairextensions, die perfect blenden met  het haar van de Europese vrouw. Onze hairextensions worden niet droog en pluizen niet. Dit gezonde donorhaar gaat jarenlang mee en kan goed geverfd worden zonder dat de hairextensions beschadigen.

 

Het haar waar iedereen tot nu toe naar op zoek is geweest hebben wij nu voor u in huis, niet meer, niet minder. Puur, onbewerkt haar dat voelt en reageert als eigen haar dag in, dag uit. Deze lijn is de enige echte hairextension lijn  " The Platinum Line" . Gemaakt door Marjory Alice.

 

Wilt u distributeur/partnersalon worden of wilt u graag wat meer informatie over onze prijzen en dergelijke, registreert u zich dan via deze website. Dit kan rechtsboven op de homepage.