Voor de professional

 

 


Wilt u partner worden van The House of Marjory Alice? dan kunt u zich bij ons registreren. U gaat dan door een screening want u dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. 

                                  

Welkom bij The house of Marjory Alice!

Het enige product waar u ervan op aan kunt dat het haar puur en onbewerkt is. Het haar reageert als uw eigen haar en heeft geen extra verzorging nodig.

Voordelen van Marjory Alice Hair op een rijtje:

 • Duurzaam & gebruiksvriendelijk
 • Alleen bestemd voor de professional en zijn ook niet te koop bij de (kappers) groothandel.
 • Iedere klant is uniek en heeft haar eigen wensen. Om deze reden bieden wij verschillende haarverlengings methodes, zelfs methodes waarmee het haar meerdere malen herbruikbaar is.
 • Onze hairextensions kunnen gemiddeld 2 jaar meegaan zonder droog te worden of te pluizen en zijn toch betaalbaar.
 • Ons haar is remy gesorteerd, bevat geen silliconen, zijn gemaakt van echt mensenhaar zonder toevoegingen en bevatten zelfs na het ontkleuren nog gemiddeld 90% van de oorspronkelijke haarschubben.
 • Ons haar is makkelijk te onderhouden en we bieden een complete verzorgingslijn zonder parabenen/sulfaten.
 • De kleuren van de hairextensions lopen niet terug na 1 of 2 wasbeurten en ons haar mag ook naar wens geverfd worden!
 • We zijn makkelijk bereikbaar en hebben een bezoekadres / showroom die dagelijks geopend is.
 • Wij bieden garantie op de kwaliteit van ons haar.
 • Wij bieden opleidingen aan waarbij je de verschillende methodes haarverlengingen professioneel leert toe te passen. Alles wat u altijd heeft willen weten over hairextensions word besproken en behandeld tijdens onze lessen.

 

 Niet verplicht maar wel handig!

 • Nieuwe partners kunnen ervoor kiezen om te starten met een starterspakket. Wij noemen dit de boarding boxes. Een overzicht van de boarding boxes vind u hier onder. De boarding boxes zijn inclusief cursus. Bent  van mening dat een cursus in uw geval niet nodig is? Het bedrag van de cursus  wordt dan besteed aan voorraad hairextensions.

 

                                                    

Let op! De collecties van Marjory Alice Hair mogen niet  in een webshop worden verkocht. U kunt een aanvraag bij ons doen voor het verkopen van clip-ins, flip-ins en pruiken. Het is niet op voorhand gegarandeerd dat u hiervoor in aanmerking komt.

 

Het enige product waar u ervan op aan kunt dat het haar puur en onbewerkt is. Het haar reageert als uw eigen haar en heeft geen extra verzorging nodig.

 

Leuk nieuwtje! Naast onze oude vertrouwde PLatinum Line gaan we uitbreiden. Vanwege alle vraag naar krullen van hoge kwaliteit in blonde tinten  werken we aan onze nieuwe collectie " Brazilian Line"

 

 

Alvast veel draagplezier toegewenst!

 

 

 

 

Registreer hier:

Ik wil partner worden!

 

Partnersalon worden

 
 
 
 
Als partnersalon heeft u weinig tot geen voorraad van ons product. U besteld aan de hand van een kleurenring en binnen 1-2 werkdagen heeft u dit product in huis.